PQM Consultancy

Project & Quality Management Consultancy

Thijs te Riele

Na de opleiding tot chemisch analist is Thijs gaan werken bij Avantor Performance Materials (voorheen Mallinckrodt Baker B.V.). Tijdens zijn werkzaamheden op het analytische laboratorium heeft Thijs door middel van de opleidingen klinische chemie en hematologie zijn kennis en inzetbaarheid verbreed naar het (bio)medische laboratorium. Vanaf 2007 stuurde hij als waarnemend hoofd Quality Control een 10-tal medewerkers aan.

In 2008 bekleede Thijs de functie van Quality Engineer Pharmaceutical & Clinical ook bij Avantor Performance Materials. Hierbij was hij verantwoordelijk voor de compliance van excipients en reagentia voor hematologie en histologie. Naast de normale werkzaamheden als validatie, audit en klachtenafhandeling, was Thijs de Quality lead in projecten met betrekking tot de producten (o.a. nieuwe productie- & verpakkingslijnen en nieuwe product introducties).

Vanaf 2011 was Thijs werkzaam bij Astellas Pharma Europe B.V. als Validation Engineer. Hier verfijnde hij zijn kennis van kwaliteit, kwalificatie en validatie binnen de GMP. Thijs heeft zich bezig gehouden met validatie van verpakkingslijnen, processen en cleaning.

Met ruim 8 jaren ervaring in kwaliteit, validatie en projecten is Thijs in 2012 als zelfstandig consultant onder de naam PQM Consultancy gaan werken.

LinkedIn profiel

Telefoon: +31(0)644986254
Email:      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: # 54828465, gevestigd te Deventer (NL)