PQM Consultancy

Project & Quality Management Consultancy

Oscar Dollenkamp

Met een passie voor techniek & organisatie is Oscar na het afronden van de studies werktuigbouwkunde & bedrijfskunde als management trainee gaan werken bij Autobar – Veriplast, een grote producent van kunststof verpakkingen. Na het implementeren van een ISO 9001 kwaliteitssysteem werd Oscar als Hoofd Techniek verantwoordelijk voor alle productie-technische activiteiten binnen deze onderneming.

Na enkele jaren volgde de overstap naar Nutricia (huidig Danone Medical Nutrition), eerst als plantmanager van de productie vestiging Pack-O-Med (cleanroom - medical devices class 2b) en later daarnaast ook van Nutricia Medical Devices (active devices). Beide organisaties zijn onder zijn leiding getransformeerd tot resultaat gerichte en professionele organisaties. Met betrekking tot processen en het product zijn significante besparingen en kwaliteits verbeteringen gerealiseerd.
In 2010 volgde de stap naar het hoofdkantoor van Danone Medical Nutrition, in de rol van senior project manager. In deze functie gaf Oscar leiding aan projecten gericht op onder andere de ontwikkeling & introductie van nieuwe typen medische voeding, nieuwe verpakkingstechnologie en de integratie van processen tussen verschillende vestigingen.

Begin 2013 trad Oscar als zelfstandig consultant toe tot het PQM Consultancy team, met als focus interim operations, project en kwaliteits management. Opdrachtgevers kunnen rekenen op een efficiënte en doelgerichte uitvoering van opdrachten, mede gebaseerd op 20 jaar ervaring in operations, kwaliteit en project management functies in de life sciences industrie.

LinkedIn profiel

Telefoon: +31(0)646811411
Email:      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: # 56749147, gevestigd te Meppel (NL)